Aiemmin kirjoittamistani pennuista kaksi sitten löytyi kuolleena ja yhden lopetin itse. Siinä taas tein virheen, jonka olisin voinut välttää, mutta enpähän ainakaan varmasti tee sitä toiste, se on varma! Ei mitään erityisen karmeaa, että sitä kannattaisi julkisesti mainita, mutta itselleni todella puistattava kokemus.

Toinen robotti haettiin viime viikolla. Toista olen nyt sitten kannellut niskassa kun vaihdan vesiä tai olen tietokoneella. Se ei pahemmin kädellä viihdy vaan kiipeää aina rinnikkäästi ylös olkapäälle ja käpertyy hupun nurkkaan tarkkailemaan tilannetta.

Menenkö enkö mene Tuuriin näyttelyihin. Siellä olisi viralliset gerbiileille ja saisin noille nuorille neideillä arvostelun ennen kuin alan niillä pentuja tekemään ja tekisin mieli näyttää tuo Piop Poipkin vielä eri tuomarille. Kaikkien mielestä liian ruskea ettei voi L1 saada, mutta jos tällä kertaa. Onhan se muuten komea, ainakin omasta mielestäni x) Ja veisin myös tuon nuoren uroksen, Ummankumman. Siitäkin näyttää tulevan ihan kivan oloinen, pää hieman pitkä ja kapea, mutta kokoa ja pituutta sen edestä. Ja todella mukava luonne!

Eläinmäärä on hieman vähentynyt, yksi naaras on myynnissä tai varattu mikäli varaaja sen ottaa. Yksi uros on menossa astutuslainaan ja niin minulle jää huoneeseen 12 aikuista + pennut. Apua, kamalan vähän x)